Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Βέροιας τη Τρίτη (11/10) όταν μια έγκυος γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για παθολογικά αίτια και πέθανε μαζί με το μωρό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με τον γιατρό της ωστόσο να την καθησυχάζει ότι πρόκειται για απλούς κολικούς.

Η 31χρονη όμως συνέχισε να παραπονιέται και έτσι κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο. Τα χαράματα της Τετάρτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βέροιας αλλά όταν έφτασε εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό.

Σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσής Ματσικούδη στο ΑΠΕ «Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 30χρονη ήταν μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών ενώ  ήδη έχει δοθεί σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.