Στόχος τρομοκρατών ή ποινικών; Κανείς δεν μπορεί μέχρι αυτή την ώρα να σκιαγραφήσει το προφίλ των δραστών που έβαλαν στο «στόχαστρό» τους, την εισαγγελέα Εφετών, Γεωργία Τσατάνη και τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω απο το σπίτι της. Η Γεωργία Τσατάνη είναι μια εισαγγελέας που έχει ασχοληθεί με πολλές και σοβαρές υποθέσεις.

Οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, για τον εντοπισμό των δραστών, κινούνται σε θολά νερά καθώς η κυρία Τσατάνη εχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν με σοβαρές υποθέσεις που αφορούν εξέχουσες προσωπικότητες της οικονομικοκοινωνικής ζωής. Συγκεκριμένα είχε ασχοληθεί με την υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου, καθώς επίσης και την δικογραφία που αφορούσε την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων με προμηθευτή τον Θωμά Λιακουνάκο. Η Γεωργία Τσατάνη ήταν τέλος και εποπτεύουσα εισαγγελέας στην υπόθεση «Βατοπέδι» .

Οι αρχές εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο για τα άτομα που κρύβονται πίσω από την επίθεση και συλλέγουν πληροφορίες και καταθέσεις προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.