current views are: 7

14 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση06:55

Φόβοι για αιματηρό χτύπημα τρομοκρατών – Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική

Λέξη- λέξη διαβάζουν την προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς  για το χτύπημα στη Γεωργία Τσατάνη οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση 06:55’

Λέξη- λέξη διαβάζουν την προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς  για το χτύπημα στη Γεωργία Τσατάνη οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

Λέξη- λέξη διαβάζουν την προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς για το χτύπημα στη Γεωργία Τσατάνη οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να φοβούνται για επικείμενο χτύπημα που αυτή την φορά δεν θα έχει σκοπό να στείλει μήνυμα σε κάποιον αποδέκτη, αλλά θα είναι μια πράξη εκδίκησης και με στόχο να υπάρξει νεκρός.

Το μήνυμα μεταξύ των ατόμων του αντάρτικου πόλης, δόθηκε με την δημοσιοποίηση του σχεδίου «Νέμεσις». Η Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς δείχνει σημάδια αναβάθμισης και αυτό κάνει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να ανησυχούν. Άλλωστε στο κείμενο της ανάληψης, η απειλή είναι ξεκάθαρη « Επιλέξαμε μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα μείνει εκεί».

Αποδεδειγμένα τα μέλη των Πυρήνων ήθελαν και στο παρελθόν θύματα. Όταν με το σχέδιο «Φοίνικας» το 2013 έστελναν τρομοδέματα και πραγματοποιώντας βομβιστικές επιθέσεις, αλλά δεν είχαν την κατάλληλη τεχνική γνώση για την κατασκευή βομβών. Πλέον και μετά το χτύπημα στην Τσατάνη, η οργάνωση δείχνει αναβαθμισμένη και είναι πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο σύμφωνα με αξιωματικούς, «να έχουν στρατολογήσει νέα, άφθαρτα μέλη και να συνεργάζονται με κάποιο ασύλληπτο μέλος παλιάς τρομοκρατικής οργάνωσης, καθιστώντας την κατασκευή βόμβας πολύ πιο εύκολη και με μεγαλύτερη αξιοπιστία»

Στο στόχαστρο των τρομοκρατών έχει μπει η Δικαιοσύνη, ενώ ποτέ δεν βγήκε από το κάδρο τους η πολιτική. Με γνώμονα και τις απειλές κατά αστυνομικών που πρόσφάτως εξαπολύθηκαν από ιστότοπο αντιεξουσιαστών κατά των αστυνομικών του τμήματος Ομονοίας, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που θα μπορούσαν να χτυπήσουν, οπότε τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» εκτιμώντας πως το επόμενο χτύπημα δεν θα αργήσει.


σχετικα αρθρα