Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές αναμένονται στα δυτικά και τα βόρεια σήμερα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βραδύ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως γρήγορα θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι τοπικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά και νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορείως διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.