Η αστυνομία που αναζητά στοιχεία για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν σταμάτησε τις εργασίες εκσκαφής στον τόπο που είχε θεαθεί για τελευταία φορά στην Κω, μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Sky News.

Ωστόσο οι εκσκαφές συνεχίζονται σε ένα δεύτερο σημείο, όχι μακριά από το αγροτόσπιτο, αλλά είναι επίσης πιθανό να σταματήσουν τις επόμενες μέρες αν δεν βρεθεί κάτι, προσθέτει το δμοσίευμα.

Όπως μεταδίδει απεσταλμένος του Sky News στην Κω, όπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αστυνομικοί από το Νότιο Γιορκσάιρ και έλληνες εθελοντές σκάβουν αναζητώντας στοιχεία, ο επικεφαλής των ερευνών, Jon Cousins, είπε στους συνεργάτες του ότι παραμένουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια Νίνταμ.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασύρει εκατοντάδες τόνους χώματος και συνολικά πάνω από 130 αντικείμενα τα οποία διερευνούν για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στα ίχνη του αγοριού που χάθηκε το καλοκαίρι του ’91.

Συγκλονιστική ήταν η γιαγιά του μικρού Μπεν, η οποία μιλώντας στην Daily Mirror προβλέπει ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος και δηλώνει βέβαιη ότι οι βρετανοί αστυνομικοί γνωρίζουν πως ο εγγονός της έχει θαφτεί στην Κω.

Έγω τώρα έχω ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος.