current views are: 7

15 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση21:20

Ικανοποίηση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ για το έργο της Αστυνομίας στην Κρήτη

Την ικανοποίηση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Κρήτη εξέφρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου

Δημοσίευση 21:20’

Την ικανοποίηση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Κρήτη εξέφρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου

Την ικανοποίηση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Κρήτη εξέφρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο αρχηγός του σώματος Αντιστράτηγος Κώστας Τσουβάλας.

Οι κύριοι Αναγνωστάκης και Τσουβάλας ολοκληρώνοντας διήμερη επίσκεψη στο νησί βρέθηκαν στην έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά, όπου είχαν συνάντηση με τους επικεφαλείς υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

« Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι η αναδιοργάνωση που θα επιχειρήσουμε για την Κρήτη και για όλη την περιφέρεια σε επίπεδο αστυνομικών υπηρεσιών θα δώσει καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες και την κοινωνία» δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι υπηρεσίες της Κρήτης είναι καλά οργανωμένες και το ηθικό του προσωπικού υψηλό.

« Αυτό που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι ένα μήνυμα για ανθρωποκεντρική διοίκηση των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα με πρόκριμα ότι όταν επενδύουμε στον άνθρωπο αυτό ως αποτέλεσμα ανταποδίδεται, επιστρέφει στην υπηρεσία, στην κοινωνία ως αντίδωρο και αυτό είναι το μήνυμα μας για την επόμενη ημέρα της ΕΛΑΣ» τόνισε ο κ Τσουβάλας.

Ως άκρως εποικοδομητικές χαρακτήρισε τις επαφές που είχε στην Κρήτη με τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛΑΣ ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

«Στην Κρήτη είστε από τις περιφέρειες που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η αστυνομία είναι παρούσα εκεί και όταν πρέπει, με σημαντικές επιτυχίες ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και η βελτίωση της εικόνας της αστυνομίας αποτελούν πρόκληση για την πολιτική και φυσική ηγεσία με στόχο όπως επεσήμανε «την εμπέδωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με την ελληνική κοινωνία κάτι για το οποίο έχουν γίνει σημαντικά βήματα».


σχετικα αρθρα