Στην περιοχή ανάμεσα στο φαράγγι του Βουραϊκου και του Διακοφτού, στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων έχουν εστιάσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους Τσέζνα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και αγνοείται απο τις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής.

Στις έρευνες συμμετέχει και η Πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα, αλλά και άνδρες και οχήματα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και όπως έγινε γνωστό η τελευταία του επικοινωνία ήταν με τον Πύργο ελέγχου της Ανδραβίδας στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής, που  ζήτησε νεότερη επικοινωνία μετά από ένα τέταρτο.

Στις 18:18 το κέντρο ελέγχου περιοχής Αθηνών κήρυξε το αεροσκάφος σε κατάσταση αβεβαιότητας και στις 18:31 σε φάση κινδύνου, δίνοντας εντολή για την έναρξη της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης.

'Αμεσα απογειώθηκε ένα ελικόπτερο Σικόρσκι του Πολεμικού Ναυτικού και στη συνέχεια ένα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που επιχείρησαν στην περιοχή Καλαβρύτων Μεγάλου Σπηλαίου, χωρίς, όμως αποτέλεσμα.