current views are: 6

17 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση16:44

Αποχή συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας – Επί ποδός τα κινήματα

Νέα αποχή αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι από τους μεθαυριανούς πλειστηριασμούς​ μόνο για τις περιπτώσεις των πρώτων κατοικιών.

Δημοσίευση 16:44’

Νέα αποχή αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι από τους μεθαυριανούς πλειστηριασμούς​ μόνο για τις περιπτώσεις των πρώτων κατοικιών.

Νέα αποχή αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι από τους μεθαυριανούς πλειστηριασμούς  μόνο για τις περιπτώσεις των πρώτων κατοικιών.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο    του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, όπως και η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισαν να απέχούν μεθαύριο Τετάρτη από τους πλειστηριασμούς γενικά, αλλά θα παρέχονται άδειες για την διεξαγωγή των άλλων πλειστηριασμών, εκτός των περιπτώσεων  της πρώτης κατοικίας. Με άλλα λόγια πλειστηριασμοί θα διεξάγονται εκτός των περιπτώσεων που αφορούν πρώτη κατοικία.

Επίσης, κάθε Δευτέρα θα συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο και η συντονιστική επιτροπή για να αποφασίσουν για την διεξαγωγή ή όχι των πλειστηριασμών της κάθε ερχόμενης Τετάρτης.

Παρολ’ αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Κανονικά επί ποδός το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Σε επικοινωνία του newpost.gr με στέλεχος του κινήματος ξεκαθάρισε ότι θα πάνε και πάλι στα Ειρηνοδικεία.

«Θα είμαστε κανονικά στα Ειρηνοδικεία και θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή περιουσία είτε από συμβολαιογράφους είτε από απεργοσπάστες» σημείωσε και ανέφερε ότι «θα είμαστε παντού».

Μεταξύ άλλων το κίνημα δηλώνει σταθερά παρουσία στα Ειρηνοδικεία Αθηνών, Χαλανδρίου, Νίκαιας, Περιστερίου και Ιλίου.