current views are: 6

18 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση11:19

Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της δηλώνει η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία δημοσιοποίησε το πρόβλημά της προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα κατά των πλειστηριασμών.

Δημοσίευση 11:19’

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της δηλώνει η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία δημοσιοποίησε το πρόβλημά της προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα κατά των πλειστηριασμών.

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της δηλώνει η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία δημοσιοποίησε το πρόβλημά της προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα κατά των πλειστηριασμών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» η πρώην βουλευτής, η οποία είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Π. Καμμένου το 2014, ανέφερε ότι πρόκειται μάλιστα για το μοναδικό της σπίτι, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Περιγράφοντας την κατάσταση αναφέρει ακόμη ότι συντηρεί με τη σύνταξή της και τον γιο της, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια, σημειώνοντας πως έχει ήδη υποστεί δύο μειώσεις στις συντάξεις της ως πρώην εισαγγελέας.

«Υποστήκαμε δύο μειώσεις στις συντάξεις. Εγώ βλέπω την επικουρική μου να εξανεμίζεται. Επομένως λέω “σκέψου τους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι”. Ο γιος μου είναι άνεργος τρία χρόνια τώρα, δεν μπορεί να βρει δουλειά και τον στηρίζω εγώ με μια μικρή σύνταξη. Σκέψου λοιπόν αυτούς που είναι άνεργοι και έχουν οικογένειες ή είναι στην ίδια θέση με μένα. Πώς θα τους φανεί να βρεθούν στο δρόμο; Πού θα πάνε;» αναφέρει.

Η πρώην βουλευτής τονίζει ότι δεν δύναται πλέον να πληρώσει τις δόσεις του δανείου και έχει δηλώσει στο μεταξύ πως κάθε Τετάρτη θα είναι έξω από το Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμπαρασταθεί σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

«Είναι δύο χρόνια ακόμα. Δεν μπορώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ. Ας το πάρουν. Να δω τι θα καταλάβουν με το δικό μου σπίτι. Δεν με πτοεί αυτό το θέμα. Με πτοεί ένα άλλο θέμα. Το θέμα ότι θα χάσουν πάρα πολλοί Έλληνες τα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια κυβέρνηση, η οποία είχε υποσχεθεί “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, να μας φέρνει σήμερα στην κατάσταση να κινδυνεύουμε να χάσουμε σπίτια για τα οποία έχουμε δώσει και πολλά λεφτά».


σχετικα αρθρα