Μεγάλη αναστάτωση έφερε στους κατοίκους της Γραβιάς η απόπειρα ληστείας στο ΑΤΜ που στεγάζεται στο... ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το "χτύπημα" έγινε στις 4:00΄ τα ξημερώματα στο ΑΤΜ που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου στα ΚΕΠ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κτίριο του Δημαρχείου και φυσικά σήκωσε από τα κρεβάτια τους κατοίκους της Γραβιάς.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του Λαμιώτης επαγγελματίας, ο οποίος είδε τους δυο από τους τρεις δράστες με τις κουκούλες και τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο ένας μάλιστα έστρεψε το όπλο απειλητικά προς το μέρος του, ωστόσο αυτός διατήρησε την ψυχραιμία του και με σταθερή ταχύτητα συνέχισε την πορεία του.

Έξω από το ΑΤΜ ήταν ένα BMW με ανοιχτές πόρτες, στο οποίο υπήρχε ένα άτομο στη θέση του οδηγού και οι δυο με τις κουκούλες και τα όπλα ήταν έξω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο, με συνεργούς των ληστών που προφανώς είχαν το ρόλο των ''τσιλιαδόρων''.

Τελικά παρά τον πανικό που σκόρπισαν και τις ζημιές που προκάλεσαν, οι ληστές μάλλον δεν πήραν τα χρήματα, αφου σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφεραν να ανοίξουν τις κασετίνες του ΑΤΜ.

Στην αστυνομική Δ/νση Φωκίδας έχει σημάνει συναγερμός και από εκείνη την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.