Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με 3ετη αναστολή, καταδικάστηκε παθολόγος στα πολυιατρεία του ΙΚΑ Κατερίνης για ασέλγεια σε νεαρή ασθένεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2009, στα πολυιατρεία του ΙΚΑ Κατερίνης, όπου είχε απευθυνθεί η 26χρονη -τότε- καταγγέλλουσα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Αφού διέγνωσε ότι επρόκειτο για κρυολόγημα κι ότι η κοπέλα ήταν «πιασμένη», ο κατηγορούμενος την έπεισε να της τοποθετήσει αλοιφή, οπότε άρχισε να κάνει μαλάξεις εστιάζοντας στο γυμνό της στήθος.

Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο γιατρός έβαλε το χέρι του στο παντελόνι και το εσώρουχο της επιχειρώντας -παράλληλα- να τη φιλήσει. Τότε εκείνη έβαλε τις φωνές εγκαταλείποντας το γραφείο του και ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό σε συνάδελφο του κατηγορούμενου παθολόγου.

Απολογούμενος ο γιατρός αρνήθηκε την πράξη, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. Δεν έπεισε όμως το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Πρωτόδικα, το Πλημμελειοδικείο της Κατερίνης τον είχε καταδικάσει σε φυλάκιση 2 ετών, με 3ετη αναστολή.