Δεύτερη φραστική επίθεση από πολίτες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δέχθηκε χθες, ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου, ενώ βρισκόταν στην πλατεία Κολωνακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στο «Ακραίως» ο Γιώργος Παπαχρήστος, το περιστατικό έγινε, την ώρα που ο πρόεδρος του ΣτΕ περνούσε με την αστυνομική συνοδεία του, από την πλατεία Κολωνακίου για να πάει στο γραφείο του, που βρίσκεται στην περιοχή.

Πολίτες που τον αναγνώρισαν τον αποδοκίμασαν, ενώ κάποιοι εξ αυτών, του φώναξαν:

«τι τους θες τους αστυνομικούς;»

Υπενθυμίζεται πως και στις 7 Οκτωβρίου ο κ. Σακελλαρίου έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες σε κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι, κοντά στην πλατεία. Όταν έγινε αντιληπτός από πολίτες που βρίσκονταν στο δρόμο και τις καφετέριες, τον γιουχάισαν, λέγοντας φράσεις όπως ''κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας'' και ''είστε πουλημένοι''. 

Τσακυράκης: Η συνήθεια ψευτοπαλληκαράδων να σταματήσει

Ο έγκριτος καθηγητής συνταγματικού δικαίου, Σταύρος Τσακυράκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδίκασε τέτοιους είδους περιστατικά υποστηρίζοντας πως «Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί για το ΣτΕ ή τον Πρόεδρό του είναι ελεύθερος να οργανώσει η να συμμετάσχει σε μια συγκέντρωση» και συμπλήρωσε: «Δεν έχει δικαίωμα, όμως, να στοχοποιεί και να προπηλακίζει κάποιον δικαστή όταν αυτός κάνει τη βόλτα του».

«Η συνήθεια ψευτοπαλληκαράδων που τραμπουκίζουν εκ του ασφαλούς πρέπει να σταματήσει», κατέληξε. 

Ο έγκριτος καθηγητής συνταγματικού δικαίου, Σταύρος Τσακυράκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδίκασε τέτοιους είδους περιστατικά υποστηρίζοντας πως «Οποίος θέλει να διαμαρτυρηθεί για το ΣτΕ ή τον Πρόεδρό του είναι ελεύθερος να οργανώσει η να συμμετάσχει σε μια συγκέντρωση» και συμπλήρωσε: «Δεν έχει δικαίωμα, όμως, να στοχοποιεί και να προπηλακίζει κάποιον δικαστή όταν αυτός κάνει τη βόλτα του». «Η συνήθεια ψευτοπαλληκαράδων που τραμπουκίζουν εκ του ασφαλούς πρέπει να σταματήσει», κατέληξε.