current views are: 4

21 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση15:21

Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου (φωτό)

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 5:30 στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου στους Αμπελόκηπους.

Δημοσίευση 15:21’

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 5:30 στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου στους Αμπελόκηπους.

Νεκρός από τα πυρά συνταξιούχου αστυνομικού έπεσε ένας άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής.Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου στους Αμπελοκήπους.   

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου. Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον δράστη, ο οποίος πήγε σπίτι του και επέστρεψε με το όπλο, πυροβολώντας εναντίον του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είναι πρώην πολιτευτής με τη Χρυσή Αυγή.

 Τα αίτια της επίθεση μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί ενώ ο δράστης είχε προκαλέσει στο παρελθόν αρκετά προβλήματα.

«Είδα ένα άτομο να τρέχει από εδώ και κατέβηκε προς την Αλεξάνδρας. Στο χέρι του κρατούσε πιστόλι» αναφέρει ένας από τους μάρτυρες.

«Έπεσαν τρεις πυροβολισμοί. Μετά ο δράστης πέρασε ανενόχλητος, ήρεμος και ατάραχος. Τον ξέραμε, είχε προκαλέσει προβλήματα στη γειτονιά»

 


σχετικα αρθρα