current views are: 10

22 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση01:31

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή στην Αθήνα

Κλειστοί οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας την Κυριακή λόγω του 30ου γύρου Αθηνών.

Δημοσίευση 01:31’

Κλειστοί οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας την Κυριακή λόγω του 30ου γύρου Αθηνών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου θα διεξαχθεί ο 30ος «Γύρος της Αθήνας», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις εξής λεωφόρους και οδούς:
 
Λεωφ. Βασιλίσσης  Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας-  Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Πλατεία Συντάγματος- Οδός Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας-Πλ. Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος)- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Βασιλέως Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο-Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Επίσης στην Πειραιώς: Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαμοστέρνας και Π. Ράλλη και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια- στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

Στην Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στη Λ. Συγγρού: Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αμαλίας και της οδού Φραντζή και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας- στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καλλιρρόης και Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα-στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και του ανισόπεδου κόμβου εξόδου «προς οδό Πειραιώς», ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά – Γλυφάδα- κλάδος σύνδεσης (Λ. Σύγγρού – Καλλιρρόης), στο τμήμα του μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της Λ. Συγγρού έξοδο «προς την οδό Πειραιώς» και της οδού Καλλιρρόης-Λαγουμιτζή, στο τμήμα της μεταξύ της εξόδου «προς Πειραιά -Γλυφάδα» και της γέφυρας Κουκακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς-Καλλιρρόης, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Κουκακίου και της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης.

Στο ρεύμα  κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς- Χαμοστέρνας. Στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης και της οδού Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη Λ. Βασ. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Αμαλίας και  Βασ. Κων/νου (ΧΙΛΤΟΝ) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο- στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ) και Ξενίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο-στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. 

Στην Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Λ. Βασ. Όλγας και τη Λ. Βουλιαγμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ.  Βουλιαγμένης, και τις καθέτους αυτής. Στη Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Αλεξάνδρου και Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ακόμη δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης: Λ. Συγγρού και Βούρβαχη- Λ. Συγγρού και Πετμεζά- Χαμοστέρνας και Κοίλης- Πειραιώς και Π. Ράλλη- Πειραιώς και Περσεφόνης- Πειραιώς και Κολοκυνθούς- Πειραιώς και Κολωνού- Σταδίου και Αμερικής.


σχετικα αρθρα