current views are: 7

22 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση07:27

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του γυμναστή στους Αμπελοκήπους- Το χρονικό πριν τον φόνο

Παραδόθηκε στην αστυνομία πριν από λίγο ο 62χρονος πρώην αστυνομικός ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής, σκότωσε με  τρεις σφαίρες τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Δημοσίευση 07:27’

Παραδόθηκε στην αστυνομία πριν από λίγο ο 62χρονος πρώην αστυνομικός ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής, σκότωσε με  τρεις σφαίρες τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Παραδόθηκε πριν από λίγο στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής  ο 62χρονος πρώην αστυνομικός συνοδευόμενος από συγγενείς του. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο δράστης παρέδωσε και το όπλο του φόνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός το απόγευμα της Παρασκευής αφαίρεσαι με τρείς σφαίρες  τη ζωή από τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη περιοχή των Αμπελοκπήκων.  Ο δράστης ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή, μετά την εκτέλεση του άτυχου γυμναστή έφυγε από το σημείο με το όπλο του εγκλήματος στο χέρι, προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Ο άτυχος Μάκης Μαρκόπουλος είχε έρθει στα χέρια με τον δράστη μια μέρα πριν το φονικό, αφορμή σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν η παρενόχληση του δράστη προς τις γυναίκες που πήγαιναν στο γυμναστήριο του.Το θύμα είχε κάνει επανηλλειμένα παρατηρήσεις να μην ενοχλεί τις γυναίκες αλλά ο δράστης όχι μόνο δεν σταματούσε, αλλά δυσανασχετούσε!

Το απόγευμα της Παρασκευής μετά απο μια ακόμη λεκτική αντιπαράθεση, ο δράστης του φονικού είπε στο θύμα «περίμενε να φέρω το όπλο μου και θα σε κανονίσω», λίγη ώρα αργότερα έφτασε έξω από το γυμναστήριο του όπου και τον φώναξε να βγει έξω. Το θύμα προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το σημείο αλλά ο πρώην αστυνομικός τον πρόλαβε μεταξύ δύο αυτοκινήτων και τον δολοφόνησε με 3 σφαίρες στο στήθος.

Ο καταζητούμενος πρώην αστυνομικός ήταν πολιτευτής με την Χρυσή Αυγή και τα περισσότερα χρόνια της υπηρεσίας του υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.
 


σχετικα αρθρα