current views are: 5

23 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση10:16

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.

Δημοσίευση 10:16’

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.Ταυτόχρονα του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη οπλοχρησία. 

Ο 60χρονος παραδόθηκε το Σάββατο στις Αρχές.

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του, δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει πως βρέθηκε σε άμυνα, καθώς, όπως λέει, του επιτέθηκε το θύμα.

Ο συνταξιούχος είναι γνωστός στους κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. για την ακραία ρητορική. Μάλιστα σε εφημερίδα της Μεσσηνίας, περιοχή στην οποία είχε κατέβει ως υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή, είχε στείλει κείμενο στο οποίο ανέφερε, «Καλούμε τους νέους από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση»,  και εξηγούσε τους στόχους της δημιουργίας ταγμάτων ασφαλείας αναφέροντας πως, «η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Μάλιστα είχε κάνει ένα βήμα παραπάνω, είχε καλέσει τον αστυνομικό διευθυντή να μεταθέσει «από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση».

Ο Φ.Μ παρά την ακροδεξιά ρητορία του, δεν υπηρέτησε ποτέ σε μάχιμη θέση. Το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του το πέρασε ως στατικός φρουρός στον Άρειο Πάγο ενώ ανήκε στην δύναμη του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων.


σχετικα αρθρα