current views are: 5

25 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση09:02

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Σκύλος δάγκωσε μαθήτρια στο κεφάλι

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μαθήτρια Γυμνασίου. 

Δημοσίευση 09:02’

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μαθήτρια Γυμνασίου. 

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μαθήτρια Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Flashnews.gr, μαθήτρια του Γυμνασίου της Νέας Αλικαρνασσού δαγκώθηκε στο κεφάλι γύρω στις 09.30 το πρωί από ένα σκυλί, το οποίο φορούσε λουράκι, έξω απο το 1ο Λύκειο της περιοχής.

Όπως αποκάλυψε στο newpost.gr η διευθύντρια κ. Μ. Αποστολάκη, το κορίτσι είναι μαθήτρια του Γυμνασίου της περιοχής, το οποίο τελεί υπό κατάληψη και για αυτό τον λόγο βρισκόταν έξω από τον χώρο του γυμνασίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών του σχολείου, η μαθήτρια έτρωγε εκείνη την στιγμή μια τυρόπιτα και επιχείρησε να δώσει ένα κομμάτι στο σκυλί, το οποίο, όμως, στη συνέχεια της επιτέθηκε, δαγκώνοντάς την στο κεφάλι και στο χέρι.

Η κοπέλα γέμισε αίματα και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι και μετά το περιστατικό το εξαγριωμένο τετράποδο δεν έφυγε απο το σημείο, αλλα συνέχισε να γαβγίζει στους περαστικούς.

Από το Λύκειο κλήθηκε το κυνοκομείο, το οποίο παρέλαβε τον σκύλο και τον υποβάλει σε εξετάσεις, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ράτσα του.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, τα τραύματα του κοριτσιού ήταν ελαφρά και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε νωρίς το μεσημέρι από το νοσοκομείο.

 


σχετικα αρθρα