Αστυνομική πηγή στο Newpost: Το Βέλγιο δεν μας ενημέρωσε για τον πυρήνα του ISIS στην Αθήνα

Αστυνομική πηγή στο Newpost: Το Βέλγιο δεν μας ενημέρωσε για τον πυρήνα του ISIS στην Αθήνα

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά το newpost.gr, καθώς την ώρα που για ακόμη μια φορά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά για τζιχαντιστικό πυρήνα στην Αθήνα, ο οποίος βοήθησε ενεργά τους τζιχαντιστές που πραγματοποίησαν τρομοκρατικά χτυπήματα σε Βρυξέλλες και Παρίσι, οι αρχές της χώρας μας δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση. 

Όπως δήλωσε ανώτατη αστυνομική πηγή στο newpost.gr, «η χώρα μας δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις βελγικές αρχές για το συγκεκριμένο θέμα».

Η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς, πως είναι δεδομένο πως στη χώρα μας υπάρχουν «θύλακες εν υπνώσει» τζιχαντιστικών ομάδων, οι οποίες παρέχουν βοήθεια σε ακραίους Ισλαμιστές που έρχονται ή κατευθύνονται από τη Συρία στην Ευρώπη και το αντίστροφο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφα του γαλλόφωνου δικαστηρίου της βελγικής πρωτεύουσας, περισσότεροι από δέκα ισλαμιστές τρομοκράτες συγκροτούσαν ή διατηρούσαν στενές επαφές με τον επονομαζόμενο «πυρήνα της Αθήνας», δηλαδή με το δίκτυο των αλλοδαπών «μαχητών» του ISIS, που παρείχε υποστήριξη στους καμικάζι του Παρισιού και των Βρυξελλών.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο