current views are: 1

26 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση16:32

Δρόμος στην Ηλεία μετατράπηκε σε σεληνιακό τοπίο (φωτό)

Γεμάτη βαθουλώματα είναι η άσφαλτος στο κέντρο της Βάρδας στην Ηλεία την στιγμή που ο εν λόγο δρόμο είχε συντηρηθεί και ασφαλτοστρωθεί πριν ένα μήνα.

Δημοσίευση 16:32’

Γεμάτη βαθουλώματα είναι η άσφαλτος στο κέντρο της Βάρδας στην Ηλεία την στιγμή που ο εν λόγο δρόμο είχε συντηρηθεί και ασφαλτοστρωθεί πριν ένα μήνα.

Γεμάτη βαθουλώματα είναι η άσφαλτος στο κέντρο της Βάρδας στην Ηλεία την στιγμή που ο εν λόγο δρόμο είχε συντηρηθεί και ασφαλτοστρωθεί πριν ένα μήνα από το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης .

Σύμφωνα με  το tempo24.gr η εικόνα αυτή είναι αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης του περασμένου Σαββάτου, ενώ οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και μάλιστα έχουν αρχίσει να αντιδρούν προς τον Δήμο για την προχειροδουλειά που έγινε όπως αναφέρουν.

Μάλιστα στη σελίδα στο facebook «Βάρδα» γράφουν:

«Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΣΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ’ΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ και ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ,ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ …

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ…

ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ (τυχαίο?) ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΙΣΣΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ’ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ???

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ …

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ …

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΝΕΙΣ???

ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ???

ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ???».


σχετικα αρθρα