Μια νέα γευστική έκπληξη ετοίμασε για τους απαιτητικούς ουρανίσκους το E-LA-WON.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης ‟SIAL” Paris το E-LA-WON παρουσίασε το νέο του προϊόν το (μέλι) me-Li E-LA-WON, το οποίο αφορά μια καινούργια σειρά μονοποικιλιακών μελιών τα οποία συγχρόνως, η εταιρεία λάνσαρε και στο Golden Hall Athens κατά τη διάρκεια του Γαστρονομικού φεστιβάλ με την υποστήριξη του ‟Αθηνοράματος”. 

Μετά την εξαιρετική πορεία του ελαιόλαδου στις αγορές του εξωτερικού και με οδηγό τη ρήση του Δημοκρίτου: ‟Ει τα μεν έξωθεν ελαίω του σώματος, τα δε ένδοθεν μέλιτι χρίσοιντο”, η εταιρεία ανέπτυξε μια νέα δραστηριότητα επιμένοντας στη γη της Πελοπονήσσου και στο φυσικό πλούτο της Ελληνικής γης.

Η επιλογή της μονοποικιλότητας του μελιού έγινε και με κριτήριο την έρευνα του Α.Π.Θ κατά την οποία στα συμμετέχοντα μέλια διαπιστώθηκε αντιοξειδωτική δράση και αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τον εκφυλισμό των κυττάρων που προκαλούν τον καρκίνο.

Οι ποικιλίες του me-Li E-LA-WON είναι:

Μέλι θυμάρι: κεχριμπαρένιο χρώμα, έντονα αρωματικό και αυξημένους γυρσόκοκους.
Μέλι καστανιάς: σκούρο χρώμα, ιδιαίτερο μέλι με ελαφρώς πικρή επίγευση.
Μέλι έλατο: έντονο μελί χρώμα, πλούσια γεύση και μοναδικά χαρακτηριστικά.
Μέλι ανθέων πορτοκαλιάς: λαμπερό κιτρινοπορτοκαλί χρώμα, υπέροχο άρωμα και δροσερή γεύση. 

Σημειώνεται ότι στην προβολή και υποστήριξη του νέου προϊόντος στάθηκαν αρωγοί διάσημοι και σπουδαίοι στο χώρο όπως ο Sebastien Ripari, ο Gontran Cherrier, ο Stephan Perrote και η σεφ Ντίνα Νικολάου.