Με ηλιοφάνεια και βροχές κατά τόπους θα ολοκληρωθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο γενικά ο καιρός θα είναι γενικά καλός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 ως 7 μποφόρ στα νότια πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στην Αττική, θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.
  
Στη Θράκη και στη Μακεδονία  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς.
                                                                                            
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, θα επικρατήσει ήλιος με λίγες νεφώσεις, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα νοτιοδυτικά. Ο υδράργυρος από 9 έως 22 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή στη βόρεια Κρήτη, βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 22 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς.