current views are: 4

1 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση05:51

Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο της Λαμίας – «Εκπέμπει» σήμα κινδύνου ο διοικητής

Χωρίς αναισθησιολόγο λειτουργεί το νοσοκομείο της Λαμίας, με αποτέλεσμα ακόμη και μια μικρή επέμβαση, να γίνεται «γολγοθάς» για τους πολίτες

Δημοσίευση 05:51’

Χωρίς αναισθησιολόγο λειτουργεί το νοσοκομείο της Λαμίας, με αποτέλεσμα ακόμη και μια μικρή επέμβαση, να γίνεται «γολγοθάς» για τους πολίτες

Χωρίς αναισθησιολόγο λειτουργεί το νοσοκομείο της Λαμίας, με αποτέλεσμα ακόμη και μια μικρή επέμβαση, να γίνεται «γολγοθάς» για τους πολίτες, αλλά να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το ίδιο το νοσοκομείο, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα της Στερεάς Ελλάδας.  

Ουσιαστικά το νοσοκομείο Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr,  αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει κανένα προγραμματισμένο χειρουργείο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό έκτακτο περιστατικό και να σώσει μια ζωή που κινδυνεύει, αφού όλα τα επείγοντα περιστατικά θα διακομίζονται πλέον στη Λάρισα.

Με απλά λόγια, ένα τροχαίο, ένα ορθοπεδικό πρόβλημα, ένα εγκεφαλικό, ένας τοκετός, ένα οπουδήποτε περιστατικό που χρειάζεται μια επέμβαση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο Λαμίας παραδέχεται με κάθε επισημότητα και ο διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι, τα χρόνια περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής  επέμβασης, δε δύνανται να αντιμετωπίζονται στο Γ.Ν. Λαμίας,  από σήμερα μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, η οποία καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Χειρουργείου του Νοσοκομείου μας.

 Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, θα πρέπει να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Τα επείγοντα περιστατικά, θα διακομίζονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ


σχετικα αρθρα