Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επετειακή 20th Athens Exclusive Designers Week, στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μια γιορτή αφιερωμένη στη μόδα όπου διάσημοι οίκοι, επώνυμα fashion brands και ανερχόμενοι σχεδιαστές, παρουσίασαν τις νέες τάσεις της επόμενης σεζόν μέσα από τη δική τους δημιουργική ματιά.

Όπως σε κάθε διοργάνωση του Athens XClusive Designers Week, ένα πολυπληθές team σπουδαστών του τομέα BEAUTY, FASHION & PHOTO του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμμετείχαν και στην 20η διοργάνωση.

Οι ταλαντούχοι fashion designers του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, επελέγησαν για μία ακόμη χρονιά από τους διοργανωτές και βρέθηκαν στα παρασκήνια του λαμπερού event για να προσφέρουν εθελοντική εργασία ως dressers στις επιδείξεις όλων των Σχεδιαστών της διοργάνωσης. Πολύτιμη εμπειρία, αφού οι σπουδαστές ήρθαν σε επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, γνώρισαν τις απαιτήσεις μίας εντυπωσιακής επίδειξης και έβαλαν θεμέλια συνεργασίας με μεγάλους Σχεδιαστές! Οι σπουδαστές φωτογραφίας ήταν επίσης εκεί για να «καλύψουν» το 4ήμερο επετειακό show.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής fashion σκηνής έδωσαν το «παρών»:

.LAK LakisGavalas, BoškoJakovljević, DimitriosOrdoulidis, ICHI, KathyHeyndels, LoukiaKyriakou, MaisonFaliakos, NassosNtotsikas, OceanBluebyMarciaThrasyvoulou, OlgaKaraververi, PanosApergis, Peace&Chaos, RevealCrochet, RitaPateroni, TassosMitropoulos, TheArtians, VassilisZoulias, VlassiHoleva

Τα τελευταία χρόνια οι διοργανωτές εμπιστεύονται αποκλειστικά τους σπουδαστές σχεδίου μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu