current views are: 8

3 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:14

Φρίκη στον Βόλο! Τρία 10χρονα κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου από τρία παιδιά από το ίδιο σχολείο του Βόλου, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία.

Δημοσίευση 11:14’

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου από τρία παιδιά από το ίδιο σχολείο του Βόλου, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου από τρία παιδιά από το ίδιο σχολείο του Βόλου, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ραδιοσταθμού ”Ράδιο Βέρα”, το παιδί κακοποιούσαν σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο, κατσαβίδι όπως λένε οι πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου τρία παιδιά από μεγαλύτερη τάξη, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, μέσα στο σχολείο.

Να σημειωθεί ότι όλοι είναι μαθητές Πρότυπου δημοτικού σχολείου στο Βόλο, όπου φοιτούν παιδιά της ”καλής κοινωνίας” της πόλης, και το οποίο σχολείο έχει λάβει χρήματα από δεκάδες Ευρωπαϊκά Προγράμματα. 

Το παιδί μετά από αυτό το περιστατικό, άρχισε να επιδεικνύει περίεργη συμπεριφορά και μετά από συνεχείς ερωτήσεις των γονιών του, τους αποκάλυψε την κακοποίησή του και οι γονείς του με τη σειράς του ειδοποίησαν την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης. 

Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εξέταση του μικρού μαθητή της Ε’ Δημοτικού από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και διαπιστώνεται η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή, χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που έγινε.

Το 10χρονο παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι τα τρία παιδιά, παρότι τα ονόματά τους είναι στη διάθεση τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και του διευθυντή του σχολείου, δεν έχουν υποστεί, καμία επίπτωση.


σχετικα αρθρα