Σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα μίσους επιδόθηκε ο ιερέας που τέλεσε το τρισάγιο για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν τον Νοέμβριο του 2013 έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο, ο ιερέας τέλεσε δέηση υπέρ του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ έριξε ανάθεμα σε όσους πολεμούν την οργάνωση.

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της» είπε ο ιερέας, προσθέτοντας: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».
Και συνέχισε:

Οπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας. 

Παράλληλα, αναθεμάτισε τους πολέμιους της Χρυσής Αυγής που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη  είναι «άνανδροι φονιάδες της πατρίδας μας».