Μια σημαντική αποκάλυψη για την Ελευθερία Αγραφιώτου, που βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, έκανε η Αγγελική Νικολούλη, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». υπάρχει μάρτυρας που είδε τη σκηνή με τον μανιακό να χτυπάει την άτυχη γυναίκα μέχρι που την τράβηξε κάτω στο τρίτο υπόγειο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί στο δεύτερο υπόγειο, εκείνο το μεσημέρι, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας. Μια γυναίκα που είδε τη σκηνή, το λέω και ανατριχιάζω, μπροστά της και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας με έναν εραστή, ίσως», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

«Δεν αντέδρασε γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να την χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω… Και καλά, εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανό με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι;», πρόσθεσε.