Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με θύμα έναν 17χρονο από το Πακιστάν, που όμως αποκάλυψε το Νewpost το πρωί της Δευτέρας, είχε πέσει θύμα απαγωγής από 3 συμπατριώτες του οι οποίοι τον κρατούσαν όμηρο σε διαμέρισμα, τον βίαζαν και ζητούσαν λύτρα από τον πατέρα του για να τον απελευθερώσουν. Οι βιαστές του 17χρονου είναι όλοι φορείς του AIDS.

Μάλιστα ένας από τους βιαστές του, είχε καταγράψει τον βιασμό του 17χρονου και τον είχε απειλήσει πως αν μιλούσε στην αστυνομία θα αναρτούσε τον  βίντεο στο Youtube! Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ εξετάσεις πραγματοποιεί και το θύμα του βιασμού.

Το χρονικό της φρίκης

Τον περασμένο Αύγουστο ο 17χρονος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ΜΚΟ στην οποία φιλοξενούνταν και να να ακολουθήσει όπως είπε στους υπεύθυνους έναν  φίλο του. Ο 17χρονος βρήκε, όπως πίστευε, καταφύγιο σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που διέμενε ο συνομήλικος φίλος του καθώς και ένας 30χρονος και ένας 22χρονος.

Μόλις ο 17χρονος μπήκε σπίτι οι 3 ομοεθνείς του τον κράτησαν όμηρο και κατόπιν επικοινωνίας με τους γονείς του στο Πακιστάν, ζήτησαν 50.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Μετά από πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες, το ποσό των λύτρων έπεσε στις 5.000 ευρώ και μόλις έγινε η κατάθεση, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος. Αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από έρευνες τους εντόπισαν στις 19 Οκτωβρίου και τους συνέλαβαν.