Επιμέλεια: Ντία Μούλου

Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας προκάλεσε η σημερινή κακοκαιρία. Δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ χαλάζι και άνεμοι σάρωσαν την Αττική, τα Τρίκαλα, την Αργολίδα και την Κρήτη.

Αττική

Το ξαφνικό μπουρίνι το μεσημέρι που έπληξε την Αττική, ευτυχώς δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ωστόσο η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για κοπή δένδρων και απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων από δρόμους.

Θεσσαλία

Κατολισθήσεις, πτώσεις κορμών και στύλων της ΔΕΗ σημειώθηκαν στα Τρίκαλα, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν επιστρατευτεί μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Μεγαλύτερο πλήγμα έχει δεχτεί ο ορεινός όγκος του νομού και η ορεινή Καλαμπάκα και συγκεκριμένα η ορεινή περιοχή της Πύλης στον Ασπροπόταμο, τη Μεσοχώρα και την περιοχή από τη Γέφυρα Αλεξίου έως το Νεραϊδοχώρι.

Ναύπλιο

Σφοδροί άνεμοι έπληξαν το Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να πέσουν δέντρα και να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής. 

Κρήτη

Με τη βοήθεια τριών ρυμουλκών έδεσε στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoriviera». Λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που έπνεαν στο λιμάνι, το πλοίο αντιμετώπιζε δυσκολίες για να προσεγγίσει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή των ρυμουλκών.