«Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της χώρας όσο και σε όλα τα θέματα επικαιρότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ANT1, τόνισε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα με δεξιά πολιτική, αφού εφαρμόζει μνημόνιο», υπογραμμίζοντας πως «Από τότε που ξεκίνησε η κρίση ακούω ότι έρχεται η ανάπτυξη».

Ερωτηθείς για την ομιλία του Νίκου Φίλη, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Παιδείας, ο κ. Λαζόπουλος είπε: «Είμαι με το μέρος του Φίλη. Δεν γίνεται η εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική». «Πρέπει να διαχωριστεί η σχέση εκκλησίας κράτους », επεσήμανε. 

Ενώ  σε όσους τον κατηγορούν ότι κάνει προπαγάνδα, ο κ. Λαζόπουλος απάντησε:

«Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει μόνο από δημοσιογράφο. Η προπαγάνδα απαιτεί εξόντωση. Προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη». 

Σε ερώτηση αν έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί, θα ξαναψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαζόπουλος απέφυγε να απαντήσει ευθέως . Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης επιβεβαίωσε «άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ», εκείνος τελικά γέλασε λέγοντας ότι δεν ψηφίζει συντηρητικά κόμματα.

«Δεν πάω στην ΕΡΤ»

«Είμαι στον ALPHA, αν φύγω θα το μάθετε», τόνισε ο κ. Λαζόπουλος. Ενώ ερωτηθείς για τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στην ΕΡΤ, απάντησε:

«Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ… είναι σχεδιασμός κομμάτων που βγάζουν μία φήμη μόνη τους …Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από το δημόσιο».