Σχεδόν... επ' αυτοφώρω συνέλαβε η αστυνομία έναν 34χρονο ληστή τράπεζας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε κλέψει 306.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 34χρονος ληστής, ήταν πολύ άνετος και έδειχνε να τα είχε μελετήσει όλα εκτός από το πάτημα του μπουτόν που ειδοποίησε την αστυνομία...

Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της "Πειραιώς" στη Νέα Αρτάκη. Ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20 και φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη.

Όταν μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβωτιο, αμέσως μετά υποχρέωσε τη διευθύντρια να το ανοίξει και αφού περίμενε υπομονετικά πήρε τα χρήματα.

Στη συνέχεια κλείδωσε στο υπόγειο τις 6 γυναίκες και παίρνοντας μαζί του μια από αυτές ανέβηκε πάλι στο ισόγειο. Εκεί πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και στις κασέτες του ΑΤΜ.

Συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει 306.000€.

Την ώρα που ο 34χρονος βγήκε από την τράπεζα, για να πάρει τη μηχανή που είχε αφήσει απ΄έξω και να εξαφανιστεί, τον περίμεναν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης, που είχαν ενημερωθεί από το μπουτόν του συναγερμού, και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αποδείχτηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία ήταν κρότου λάμψης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο σακίδιο είχε και ένα καλάσνικοφ.