Αποκαλυπτικά στοιχεία της υπόθεσης κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου, η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Kozanilife.gr, η Αγγελική Νικολούλη αναφερόμενη στην ώρα που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Κωστή, είπε για τη μητέρα του:

«Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κωστή, η κ. Κουτσέγκου αδιαφόρησε! Όταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκίζεις τη γη με τα νύχια! Τις πρώτες στιγμές αφότου βρέθηκε το πτώμα, η ίδια με ρωτούσε τι ακριβώς δήλωσαν οι μάρτυρες. Σε όλα τα τηλέφωνα και σε όλη την επικοινωνία που είχαμε, έδειχνε αδιαφορία. Όσο βρισκόταν στην Ελευσινα, ήταν αδιάφορη. Όταν πηγαινε στη Σιάτιστα και βρισκόταν με συγγενείς, τότε έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε συνέχεια βρείτε τους δολοφόνους του παιδιού μου. Με αφορμή το ότι τους καταγράψαμε χωρίς τη θέλησή τους, μας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ».

«Όλη η κοινωνία αντιδρούσε και ήθελε να συνεχίσουμε τις έρευνες και η ίδια η μητέρα δεν ήθελε. Από εκεί και πέρα άρχισαν να βγαίνουν και άλλα στοιχεία στο φως, όπως τα δάνεια που είχε ο Κωστής. Κάναμε μεγάλη έρευνα για το αυτοκίνητο. Ανακαλύψαμε ότι ο κ. Ντιος το είχε πουλήσει και το είχε κάνει 11 βιολογικούς καθαρισμούς! Στο εσωτερικό της κουκούλας του αυτοκινήτου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Φιτσιάλος, γενετιστής και συνεργάτης του FBI» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη

Σε ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης σχετικά με το μοιραίο βράδυ, δήλωσε:

«Φαντάζομαι ότι μεταξύ 01:00-03:00 έγινε ότι έγινε, αφού μετά τη 00:00 δεν τον είδε κανείς να βγαίνει, ενώ στις 03:00 τηλεφώνησε η μητέρα του Κωστή στον φίλο του, Σπύρο. Ο Κωστής πριν πέσει για ύπνο, καληνύχτισε τη θεία του, δείχνοντας πως δεν έχει πρόθεση να βγει. Κατά τη δική μου εκτίμηση, στη διάρκεια της μεταφοράς και της ταφής, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι δράστες είναι δύο».

Οι ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης συνεχίστηκαν σε αρκετά έντονο τόνο, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει: «Μη φωνάζετε σας παρακαλώ, σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι κουφή;».

Τέλος, ο Πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως: «Φτάσαμε σε σημείο να αντιδικούμε την κ. Νικολούλη! Δεν δικάζουμε αυτήν!».