ΕΛΛΑΔΑ

Θα αγοράσουν ελληνικά νησιά Βούλγαροι εκατομμυριούχοι;

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2016, 12:27 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2016, 13:02
Θα αγοράσουν ελληνικά νησιά Βούλγαροι εκατομμυριούχοι;
Facebook Twitter Whatsapp

Mε τίτλους όπως «Πωλούνται νησιά 300 χιλιόμετρα από την Σόφια» ή «Δίνονται ελληνικά νησιά από τα σύνορα»  αντιμετώπισαν τα βουλγαρικά MME την είδηση ότι σε βουλγαρικά sites μπήκαν αγγελίες για πώληση ελληνικών ιδιωτικών νησιών.

Mε τίτλους όπως «Πωλούνται νησιά 300 χιλιόμετρα από την Σόφια» ή «Δίνονται ελληνικά νησιά 100 χλμ. από τα σύνορα»  αντιμετώπισαν τα βουλγαρικά MME την είδηση ότι σε βουλγαρικά sites μπήκαν αγγελίες για πώληση ελληνικών ιδιωτικών νησιών.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το πρώτο από τα νησιά που βγαίνουν προς πώληση είναι το ακατοίκητο νησί Φιδονήσι το οποίο βρίσκεται στο κόλπο της Νέας Ηρακλέιτσας Καβάλας 2 χιλιόμετρα από την ακτή και με τιμή πώλησης τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην αγγελία μάλιστα υπάρχει πλήρης περιγραφή της μορφολογίας του νησιού, των παραλιών ακόμη και των οπωροφόρων δέντρων που υπάρχουν πάνω στο νησί!

Στο ίδιο βουλγαρικό γραφείο real estate υπάρχουν προσφορές για πώληση ακόμη 5 ελληνικών ιδιωτικών νησιών με τιμές που κυμαίνονται ανάμεσα στα 5-8 εκατομμύρια ευρώ ενώ άλλο βουλγαρικό γραφείο προσφέρει ελληνικό νησί στο δεύτερο ΄΄πόδι΄΄ της Χαλκιδικής με τιμή 10 εκατομμύρια ευρώ.