ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ο πιστολέρο της Σαρωνίδας ξαναχτύπησε- Πυροβόλησε ιδιοκτήτη πρακτορείου στο Κορωπί

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2016, 18:54 / Ανανεώθηκε 13 Νοεμβρίου 2016, 21:01
Αποκλειστικό: Ο πιστολέρο της Σαρωνίδας ξαναχτύπησε- Πυροβόλησε ιδιοκτήτη πρακτορείου στο Κορωπί
Facebook Twitter Whatsapp

Ασύλληπτος παραμένει ο «πιστολέρο» της Σαρωνίδας που στις 30 Οκτωβρίου είχε ακινητοποιήσει παρέα πέντε ατόμων στην περιοχή Θυμάρι, τους είχε κλέψει το αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο πυροβολώντας στον αέρα. 

Ασύλληπτος παραμένει ο «πιστολέρο» της Σαρωνίδας που στις 30 Οκτωβρίου είχε ακινητοποιήσει παρέα πέντε ατόμων στην περιοχή Θυμάρι, τους είχε κλέψει το αυτοκίνητο και έφυγε απο το σημείο πυροβολώντας στον αέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr ο δράστης ξαναχτύπησε πυροβολώντας αυτή την φορά έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κορωπί, τον οποίο τραυμάτισε στο χέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου, όταν στις 22:45 το βράδυ, ο «πιστολέρο» εισέβαλε στο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Αγίας Μαρίνας, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και ζήτησε τις εισπράξεις. Το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί και τότε τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι, ευτυχώς ελαφρά.

Ο «πιστολέρο» που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 3 ακόμη ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Κύριο γνώρισμά του αποτελεί το γεγονός πως πάντα μετά απο την ληστεία φεύγει απο το σημείο πυροβολώντας στον αέρα.