Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas - The Venture συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή των start ups, το StartUp Safary Athens, διοργανώνοντας mentoring workshop το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο του The Cube Athens, ένα startup cluster στην καρδιά της Αθήνας (Κλεισόβης 8, Αθήνa).

Το mentoring workshop έχει τίτλο «Story telling for Social Impact» και έχει στόχο την καθοδήγηση των start ups για την αποτελεσματική επικοινωνία των επιχειρήσεων τους και του θετικού αντίκτυπου τους, καθώς ο τελικός νικητής του διαγωνισμού θα κριθεί από την τελική παρουσίαση του μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή. Παράλληλα, στο πλαίσιο του workshop θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του διαγωνισμού Chivas - The Venture, ώστε οι startups να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους για να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η Χριστίνα Φίλη, Γεν. Διευθύντρια του οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου κοινωνικών επιχειρηματιών, του οποίου οι ειδικοί, είναι βασικοί συνεργάτες του Chivas - The Venture για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Το workshop στο StartUp Safary Athens είναι το 3ο κατά σειρά που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των mentoring workshops του Chivas - The Venture για την ενίσχυση και εκπαίδευση των startups σε σχέση με θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο [email protected] ή το https://www.eventbrite.com/e/storytelling-for-social-impact-by-chivas-the-venture-tickets-29328497325

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Chivas - The Venture και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.chivas.com/el-gr/the-venture/login μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016.