«Μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρενίτσα». Τα παραπάνω ανέφερε το εμετικό πανό που αναρτήθηκε από ομάδα Ελλήνων οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας εναντίον της αντίστοιχης της Βοσνίας για τα προκριματικά του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου...

Με την υποδειγματική κατηγορία του καψίματος της Ελληνικής σημαίας κατά την διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Βοσνίας, βαρύνεται ο δράστης που ταυτοποιήθηκε από τις αρχές, σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία. Σαφές έγινε, ότι δεν πρόκειται για το άτομο που κρατούσε το πανό με το φασιστικό περιεχόμενο, διευκρίνισαν  αστυνομικές αρχές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η δικογραφία λοιπόν που σχηματίστηκε για το συγκεκριμένο άτομο, αναμένεται να αποσταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ οι αρχές θα προχωρήσουν στην  ταυτοποίηση των ατόμων που είχαν αναρτήσει το πανό στο αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σημειώνεται ότι το θέμα με το πανό είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της κυβέρνησης εξέφρασε την «απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του» για τα όσα έλαβαν χώρα στο αγώνα,ο οποίος με σχετική επιστολή του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.