Ζούμε σε μια χώρα που η οικονομική κρίση έχει διαλύσει τα πάντα, ακόμα και τον τομέα της υγείας, το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. 

Ουρές στα δημόσια ιατρεία, εξετάσεις που δεν γράφονται, κακοπληρωμένοι γιατροί που δεν βρίσκεις ποτέ στο γραφείο είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν το σημερινό ''μωσαϊκό'' στην ελληνική υγειονομική περίθαλψη.

Για όλους εμάς, που θέτουμε την υγεία μας ως πρώτη προτεραιότητα, που θέλουμε το καλύτερο για αυτούς που αγαπάμε, το να έχουμε σωστή και οικονομική περίθαλψη όποτε το χρειαζόμαστε είναι κάτι παραπάνω από ανάγκη. 

Πως θα σας φαινόταν αν μόνο με 185 ευρώ τον χρόνο θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε ολοκληρωμένες παροχές υγείας για εσάς και την οικογένειά σας;

Γιατί για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως ό,τι και αν συμβεί, έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη φροντίδα. 

Αυτό μπορεί να μας το βεβαιώσει η κάρτα παροχών υγείας Fullcare Pass Family, η αξιόπιστη κάρτα υγείας την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί στα φαρμακεία. 

Εύχρηστη, οικονομική και άμεσα προσβάσιμη, αφού μπορεί κάποιος εύκολα να την αγοράσει ακόμα από το φαρμακείο της γειτονιάς του, η κάρτα Fullcare είναι το νέο, δυνατό ''όπλο'' των πολιτών στην μάχη με τις ασθένειες, αλλά και στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πρόληψη. 

Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς αναμονή, η κάρτα παροχών υγείας ''ανοιγεί'' τις πύλες για δωρεάν πρόσβαση σε εξωτερικά ιατρεία γνωστών νοσοκομείων, πολυϊατρεία, αλλά και σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Τι προσφέρει αναλυτικά η Fullcare Pass Family: 

  •  Δωρεάν πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία κορυφαίων Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Παιδιατρικών κλινικών, (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ κα), 
  • 176 Πολυϊατρεία & Διαγνωστικά Κέντρα 
  • 1.783 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων 

Και όλα αυτά μόνο με 185 ευρώ το χρόνο!