Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 32 χρόνου Κρητικού, Αντώνη Χριστοφάκη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας.

Όπως αποκαλύπτεται, πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστες έναν 28χρονο Έλληνα αλλά και την Γερμανίδα σύζυγο του θύματος. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ,το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του. 

Θρήνος στο μικρό χωριό Σίβας στο Ηράκλειο Κρήτης, για την άγρια δολοφονία του συγχωριανού τους Αντώνη Χριστοφάκη, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ'επαφής με 6 σφαίρες.Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία του Μονάχου, οι δολοφόνοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα του θύματος. Γι' αυτό το λόγο το σώμα του άτυχου Αντώνη βρέθηκε σε χαντάκι, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια εμπόδισαν το δράστη από το σχέδιό του. Τραγική πτυχή αυτής της υπόθεσης είναι το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος, το οποίο ξαφνικά έχασε και τους δύο γονείς του.Με τον πατέρα του στο χώμα και την μητέρα του στην φυλακή.

Οι κοντινοί συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό του καθώς και παιδοψυχολόγοι.Να σημειωθεί ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του για μία καλύτερη ζωή.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε : «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πως δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο θέλω και εγώ να μάθω»