Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στα Γιάννενα, λίγο πριν ή μετά την ολοκλήρωση των πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.  

Θεσσαλονίκη 

Στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πορείας ομάδα ατόμων πέταξε βόμβες μολότοφ κατά της Αστυνομίας και πυρπόλησαν εκδοτήριο του ΟΑΣΘ στη οδό Ιασωνίδου. Έβαλαν φωτιά σε κάδους στα στενά πάνω από την Εγνατία στο ύψος της Καμάρας.

Πάτρα 

Στο κέντρο της Πάτρας, λίγη ώρα μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ομάδα αντιεξουσιαστών που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και πέταξε πέτρες. Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της πορείας οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες κατά του κτιρίου που στεγάζεται το Γ΄ αστυνομικό τμήμα, καθώς και σε υποκατάστημα τράπεζας.

Επίσης, στην Πάτρα αντιπαράθεση μεταξύ φοιτητών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Γιάννενα 

Επεισόδια σημειώθηκαν και στα Γιάννενα, στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου,  λίγο μετά τις 8 το βράδυ από κουκουλοφόρους που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και άρχισαν να πετούν πέτρες και καδρόνια εναντίον των αστυνομικών .

Ηράκλειο 

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στο Ηράκλειο. Ομάδα νεαρών πέταξε μπογιές στο δικαστικό μέγαρο της πόλης ενώ έσπασαν και τζαμαρίες εισόδου καταστημάτων προκαλώντας φθορές στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης και στην Αγίου Μηνά.

 

Βίντεο και φωτό: tempo24.gr, Thestival.gr, epirus-tv-news.gr, cretapost.gr