Έφοδο σε εκτυπωτική μονάδα στο Μενίδι έκαναν άντρες της αστυνομία  το βράδυ της Τετάρτης .

Έπειτα από τον έλεγχο εντοπίστηκαν περίπου είκοσι εκατομμύρια πλαστά εισιτήρια τα οποία ήταν έτοιμα να διοχετευτούν στην αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την συγκεκριμένη εκτυπωτική μονάδα, έπειτα από καταγγελίες για την παράνομη δραστηριότητά της. Οι υπεύθυνοι του τυπογραφείου έχουν ήδη οδηγηθεί στο Αυτόφωρο και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Εκπρόσωποι των αρχών αναφέρουν πως εάν τα εισιτήρια αυτά "έβγαιναν” στην αγορά και αγοράζοντας από τους πολίτες, οι ζημιές για τα κρατικά ταμεία θα ήταν τεράστια και μόνο από αυτή την παρτίδα θα κυμαίνονταν από 12 έως 28 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 15 υπάλληλοι της ΣΤΑΣΥ μεταξύ αυτών τρεις προϊστάμενοι από την διεύθυνση καταμέτρησης κομίστρου και άλλοι 12 υπάλληλοι.

 Ήδη τρεις προϊστάμενοι από την διεύθυνση καταμέτρησης κομίστρου και άλλοι 12 υπάλληλοι από τα εκδοτήρια, βρίσκονται στο στόχαστρο για την κομπίνα με τα πλαστά εισιτήρια που ζημίωσε με εκατομμύρια ευρώ, τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΣΤΑΣΥ για τους τρεις υπαλλήλους αποφασίστηκε η καταγγελία των συμβάσεων αορίστου χρόνου και για τους άλλους 12, η παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.