Μετά τις παγκόσμιες διακρίσεις του, τις εξαγωγές στις καλύτερες αγορές του κόσμου, αλλά και την αποδοχή από τον καταναλωτή που ξεχωρίζει τις φίνες γεύσεις, το E-LA-WON μέσω του ιδρυτή του, εκπαιδευτικού και επιχειρηματία Γιάννη Καμπούρη θα δώσει το παρών στο 5ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα τις ''Εξαγωγές Ελαιολάδου''.

Το συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα στις 19 και 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL αφορά την προώθηση του Ελληνικού ελαιολάδου στο εξωτερικό, η οποία μεταξύ των άλλων, προϋποθέτει:

  • την προσαρμογή του προϊόντος στην αγορά-στόχο στην βάση των αρχών του Διαπολιτισμικού Marketing. Ο ρόλος και σημασία της διαπολιτισμικής επικοινωνίας στην ανάπτυξη συνεργασιών με το εξωτερικό.
  • την καινοτομική του εμφάνιση και συσκευασία.
  • την πρόσληψη από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις πολιτισμικών στελεχών ικανών να επικοινωνούν με άτομα διαφορετικής, από την δική μας, κουλτούρας.

Το success story του Ε-LA-WOΝ θα επικοινωνήσει την δεύτερη ημέρη του συνεδρίου με ομιλία του στις 13.30 ο ιθύνων νους του Γιάννης Καμπούρης σε μια εισήγηση με τίτλο :  Η πορεία ενός φιλολόγου από το μαυροπίνακα στις αγορές του κόσμου. 

Το E-LA-WΟΝ συναντά ξανά την COCOMAT

Μετά την επιτυχημένη γευσιγνωσία στην Cocomat στα Νότια Προάστια, αλλά και στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών SIAL, το E-LA-WOΝ συναντά ξανά την εταιρεία στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι. 

Το E-LA-WON είναι κάτι περισσότερο από ελαιόλαδο προβάλλοντας το “ευ ζην” μαζί με τη φιλοσοφία της COCO MAT.

Και οι δύο εταιρείες, OLIVELAWON και COCO-MAT έχουν ως πηγή έμπνευσης και οδηγό τους την σοφία της Φύσης και δημιουργούν προϊόντα που βασίζονται στον υγιεινό τρόπο ζωής. Χρησιμοποιώντας αγνά φυσικά υλικά, υιοθετούν και προβάλλουν ένα πρότυπο τρόπο διαβίωσης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 11.00- 15.00 όσοι πιστοί... προσέλθετε σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσης και άνεσης. 

Η διεύθυνση είναι: 25ης Μαρτίου και Κων. Παλαιολόγου 38.