Τοποθέτηση επί του ζητήματος που προέκυψε με τα το «πλήγμα» σε κύκλωμα με πλαστά εισιτήρια στο οποίο σημειωτέων εμπλέκονταν και εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ Α.Ε, προχώρησαν οι σταθερές συγκοινωνίες μέσω ενός Δελτίου Τύπου.

Η εταιρία επισημαίνει ότι η υπόθεση, δεν σχετίζεται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με την παλαιότερη υπόθεση εμπλοκής εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε «κύκλωμα» παράνομης διακίνησης εισιτηρίων και προσθέτει ότι το εν λόγω ζήτημα έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα σε μερίδα διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Η υπόθεση εντοπισμού από την αστυνομία μεγάλης ποσότητας πλαστών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ σε εκτυπωτική μονάδα στο Μενίδι, τα οποία τυπώθηκαν σε χώρες της Ασίας ή της πρώην ανατολικής Ευρώπης, δεν σχετίζεται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με την παλαιότερη υπόθεση εμπλοκής εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε «κύκλωμα» παράνομης διακίνησης εισιτηρίων.

2. Η υπόθεση που αφορά τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ διερευνήθηκε από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών και η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ- με βάση το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης- διέκοψε τις συμβάσεις αορίστου.