Φάρμακα αξίας 1. 300.000 ευρώ αφαίρεσαν απο τις αποθήκες του ΕΟΠΠΥ στο Άγιο Ιωάννη Ρέντη δύο άτομα ηλικίας 42 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν στις 17 Οκτωβρίου. Οι δράστες με την απειλή όπλων είχαν δέσει τον φύλακα και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του. 

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων συνέστησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και ύστερα από πολυήμερες έρευνες και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των ερευνητικών στοιχείων και δεδομένων επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών και διακριβώθηκε η εγκληματική τους δράση. Οι συλλήψεις των δυο δραστών πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Πέμπτης στη Σαλαμίνα και στη Νίκαια μετά από συντονισμένη επιχείρηση. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας σε οικία στη Δραπετσώνα, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα δύο χάρτινες κούτες, με  αφαιρεθέντα φάρμακα, τα όποια όπως εξακριβώθηκε προορίζονταν για διάθεση είτε στην εγχώρια αγορά είτε σε χώρες του εξωτερικού.  Επίσης στην ίδια περιοχή βρέθηκε και αποδόθηκε στον φύλακα , το όχημα το οποίο είχαν αφαιρέσει οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας. Επιπλέον, από την έρευνα πρόεκυψε ότι οι συλληφθέντες από κοινού με συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους, για τη διάπραξη ένοπλων ληστειών.  Μάλιστα για την επίτευξη του σκοπού τους είχαν προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξασφάλισαν χώρους απόκρυψης και αποθήκευσης των αφαιρεθέντων αντικειμένων.