Με ιλιγγιώδες τακούνι και φιλανθρωπικές προθέσεις οι νέες γόβες Louboutin μας κάνουν να θέλουμε να τις συνδυάσουμε με tutu φούστα, τύπου Carrie Bradshaw. Δεν ξέρουμε αν κάποια μπαλαρίνα των Εnglish National Ballet θα μπορούσε να σταθεί πάνω στα νέα Louboutin, αλλά σίγουρα αν τα αγοράσουμε μπορεί να συνεχίσει να χορεύει και τον επόμενο χρόνο.

 Με σκοπό την ενίσχυση των διάσημων μπαλέτων και με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για παραστάσεις και περιοδείες και τον επόμενο χρόνο, διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Giles Deacon, Erdem, Roksanda Ilincic και φυσικά ο Christian Louboutin, σχεδίασαν fashion κομμάτια εμπνευσμένα από την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του μπαλέτου.

Μέρος τον εσόδων από την αγορά αυτών των «it items» θα δοθούν στα Εnglish National Ballet, ώστε να αναπληρωθεί η χορηγία των 2 εκατομμυρίων δολαρίων που δεν θα πάρουν φέτος τα μπαλέτα- λόγω περικοπών στις δαπάνες- από το Arts Council. Στόχος φυσικά δεν είναι η συγκέντρωση 2 εκατομμυρίων -αν και θα έκανε πολύ ευτυχισμένες της Αγγλίδες μπαλαρίνες- αλλά περίπου 50.000 δολαρίων.

O Louboutin δήλωσε για την ενέργειά του: «Δεν νομίζετε πως οι κλασσικές μπαλαρίνες μπορούν να γίνουν το 'απόλυτο' ζευγάρι τακούνια; Αυτό το ζευγάρι που σχεδίασα θα κάνει τις χορεύτριες να πλησιάσουν περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα στον ουρανό και στον παράδεισο.»

Αν λοιπόν είστε λάτρεις του μπαλέτου, του Louboutin ή των extreme sports και πιστεύετε πως θα ισορροπήσετε πάνω σε αυτές τις γόβες δεν έχετε παρά να της αγοράσετε.
Πηγή: madamefigaro.gr