current views are: 9

19 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:10

Επιτέθηκαν στον Γερμενή της Χρυσής Αυγής και τον γρονθοκόπησαν

Επίθεση από 30 άγνωστα άτομα τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια δέχτηκε στις 13:20 σε καφέ στο Μαρούσι, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Γερμενής.

Δημοσίευση 13:10’

Επίθεση από 30 άγνωστα άτομα τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια δέχτηκε στις 13:20 σε καφέ στο Μαρούσι, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Γερμενής.

Επίθεση από 30 άγνωστα άτομα τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια δέχτηκε στις 13:20 σε καφέ στο Μαρούσι, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

Οι άγνωστοι αφού τον πέταξαν στο έδαφος και τον γρονθοκόπησαν, του έριξαν στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού. Μόλις απομακρύνθηκαν, έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό.

Έρευνες για τους δράστες πραγματοποιεί η ασφάλεια. 

Για το συμβάν έβγαλε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο).

Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).

Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.

Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών.

Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Μετά την  επίθεσή του εναντίον του ο Βουλευτής δήλωσε:

“Σήμερα το πρωί δέχθηκα δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια. Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς και με σπρέι αερίου εναντίον μου. Αμύνθηκα και απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή.

Με τέτοιου είδους επιθέσεις τόσο εναντίον μου όσο και κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και οπαδών του Κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν.Ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πατριωτικού φορέα της Ελλάδος θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική Νίκη θα είναι δική μας.

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές και τις αξίες της καταδικάζει την επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στο Μαρούσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής.

 


σχετικα αρθρα