Στο μικροσκόπιο των  εισαγγελικών αρχών βρέθηκε ακόμα ένας γνωστός κοσμηματοπώλης, με έδρα τα Βόρεια Προάστια, το όνομα του οποίου δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στη δικογραφία  για το κύκλωμα των Ρομά που άδειαζε  σπίτια επωνύμων και οδήγησε τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα στη φυλακή.

Οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το κατάστημα το κοσμηματοπώλη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, που τον ενέπλεκε στην υπόθεση που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, στα χέρια των ανακριτών κατά της διαφθοράς Ρέας Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε πριν από λίγο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αλλά όπως είπε και ο δικηγόρος του Άγγελος Πάρσαλης ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη μόνο για ένα όπλο  του πατέρα του (πλημμέλημα ), το οποίο κατείχε από το έτος 1970.

Σε ό,τι αφορά  την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών. Έστειλε όλο το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, προκειμένου εκείνοι αποτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού να αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του ενδείξεις για άλλες – και για ποιες – αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την  καταγγελία που περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών  στον κοσμηματοπώλη φέρεται να  κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του Αγγλούπα από τη συμμορία των Ρομά.

Η σύλληψή του έγινε μετά από έφοδο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στο κατάστημα του.

‘Ετσι, τον λόγο πλέον έχουν οι ανακριτές Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρης Φούκας , οι οποίοι ούτως ή άλλως μελετούν και αξιολογούν τα στοιχεία  για να προχωρήσουν στον επόμενο κύκλο των κατηγορουμένων.