Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης που το απόγευμα του Σαββάτου, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί και αφού έκοψε με ψαλίδι το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που ήταν υποχρεωμένη να φοράει  διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το τελευταίο σήμα του GPS που φέρει το βραχιολάκι, εντοπίστηκε στις 19:09 το απόγευμα του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Λαχανά και Θεσσαλονίκης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι της στην Ομόνοια, καθώς και το σπίτι της μητέρας της χωρίς αποτέλεσμα. Πληροφορίες θέλουν την γυναίκα με επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός της και να διέφυγε.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας που προμηθεύει τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια σε κρατούμενους, σημειώνεται πως, «στην περίπτωση απουσίας σήματος που υπερβαίνει τα πέντε λεπτά, καταστροφή ή αποσύνδεση της συσκευής επιτήρησης, η εταιρία τηλεφωνεί στην κατοικία του επιτηρούμενου και αν δεν απαντήσει ο ίδιος, τότε ενημερώνονται αμέσως τα αρμόδια όργανα που επέβαλαν τον όρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης προκειμένου να ανακληθεί η διάταξη, η απόφαση ή το βούλευμα. Η εταιρία έχει υποχρέωση να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές κατά την κίνησή του φορέα εκτός της κατοικίας του, έπειτα από έλλειψη σήματος ενός λεπτού, όπως και σε απόπειρα καταστροφής ή αφαίρεσης της συσκευής, σε κίνηση εκτός του καθορισμένου χώρου. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν αναφέρει πως το ηλεκτρονικό βραχιόλι μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ωστόσο χτυπά συναγερμός, ενώ το σήμα GPS δίνει το τελευταίο γεωγραφικό στίγμα του επιτηρούμενου, όπως έγινε στην περίπτωση της 43χρονης, χωρίς όμως να είναι εφικτός ο εντοπισμός της ίδιας».

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν μέσω βιντεοληπτικού υλικού καμερών τα ίχνη και την ακριβή πορεία που ακολούθησε η 43χρονη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κινήθηκε προς της Εθνική οδό ή αν παρέμεινε στην πρωτεύουσα.