Την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης ένας 22χρονο ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 20χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα, που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάιο στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη.

Το θύμα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 10 Μαΐου του 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός από ένα ορειβάτη σε θαμνώδη περιοχή, τέσσερις μέρες αργότερα.

Σε κοντινή απόσταση από το θύμα, που είχε εκτελεστεί με 3 σφαίρες, είχε εντοπιστεί σπασμένο το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να κάνουν άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να αναλύσουν τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα, φτάνοντας να σχηματίσουν ένα κύκλο υπόπτων που έφταναν τα τέσσερα άτομα.

Ο άτυχος 20χρονος εκτιμάται πω γνώριζε τους εκτελεστές του και είχε συνομιλήσει μαζί τους, πριν από την μοιραία για αυτόν συνάντηση. Οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό της σωρού του, είχαν επικεντρώσει τις έρευνές του σε άτομα που σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών.