Σε ένα κερί οφείλεται η πυρκαγιά που οδήγησε στην εντατική ένα 4χρονο αγόρι στη Λάρισα όπως προκύπτει από στοιχεία της προανάκρισης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την προανάκριση, η φωτιά φαίνεται να προήλθε από αναμμένα κεριά στο διαμέρισμα, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα.

Να σημειωθεί πως παρά την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το αγοράκι υπέστη εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο νοσοκομείο της Λάρισας, και μετέπειτα στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση του θεωρήθηκε σοβαρή.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι.

Το 4χρονο παιδάκι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου κοιμόταν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στην οικογένεια υπάρχουν ακόμη 2 παιδιά, εκτός από τον 4χρονο. Το μεγαλύτερο παιδί ζει με την γιαγιά του, ενώ το άλλο παιδάκι, ηλικίας 13 ετών, την ώρα της πυρκαγιάς έλλειπε στο σχολείο.

Να σημειωθεί πως η προανάκριση συνεχίζεται, διότι υπάρχουν ακόμη σκοτεινά σημεία, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του αγοριού κρατείται με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.