Την ζωή τους έχασαν μια 66χρονη γυναίκα και ένα 6χρονο παιδί, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται μια 25χρονη και ένα ακόμη παιδί, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στο hotspot της Μόριας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 66χρονη μαγείρευε με γκαζάκι εντός της σκηνής ενώ απ' έξω βρίσκονταν η 25χρονη νύφη της με τα δυο ανήλικα παιδιά. Ξαφνικά σημειώθηκε έκρηξη από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία  με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο τόσο η 66χρονη όσο και το 6χρονο παιδί.

Το περιστατικό αυτό στάθηκε αφορμή να ξεσπασουν επεισόδια στον hotspot, με αποτέλεσμα  δεκάδες μετανάστες  να εγκλωβίσουν τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της δομής και να τους επιτεθούν με πέτρες και καδρόνια. Στο σημείο έσπευσε και μια διμοιρία των ΜΑΤ που προσπάθησε να απωθήσει τους εξεγερμένους.

Για άγνωστο λόγο οι μετανάστες κινήθηκαν επιθετικά κατά των αστυνομικών τους οποίους εγκλώβισαν θέτοντας την ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο. Στην συνέχεια πυρπόλησαν μια σκηνή την οποία κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Οι άνδρες των ΜΑΤ προσπαθούν να δημιουργήσουν φραγμό για να αποκρούσουν τις επιθέσεις και να απεγκλωβίσουν τους συναδέλφους τους.

Η κατάσταση κρίνεται ιδιαιτέρως τεταμένη και όλοι αναμένουν να ηρεμήσει το οργισμένο πλήθος για να αποκατασταθεί η ομαλότητα.

Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον 10 άτομα ενώ η βραδιά προμηνύεται μεγάλη.