Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με το ΄΄ Κέντρο Ζωής ΄΄, ΄΄ Κατεβάζουν τις Ετικέτες ΄΄!

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από τις 11:00 π.μ. οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά μαζί με τους εθελοντές του ΄΄ Κέντρου Ζωής ΄΄, θα καλέσουν το κοινό σε μια ΄΄ γιορτή ΄΄ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης!

Πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοραή οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρόπους προφύλαξης, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, θα παίξουν το ΄΄ quiz της ενημέρωσης ΄΄ και θα αποκτήσουν τα δικά τους συμβολικά κορδελάκια ευαισθητοποίησης!

Το δικό της μήνυμα ζωής θα δώσει εκείνη την ημέρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ως Πρεσβευτής Κινητοποίησης της ενέργειας, μαζί με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τους εθελοντές από το ΄΄ Κέντρο Ζωής ΄΄ , θα καλέσουν το κοινό να ΄΄ κόψουν ΄΄ όλοι μαζί συμβολικά την κόκκινη κορδέλα!

Οι ΄΄ Ετικέτες θα κατέβουν ΄΄ με πολλή μουσική από το συγκρότημα Newmark, το οποίο θα γεμίσει την Πλατεία Κοραή με ΄΄ νότες ζωής ΄΄ και θα μας παρασύρει σε ένα party που θα είναι γεμάτο με μηνύματα ελπίδας και με γλυκά κεράσματα που θα προσφέρουν οι σπουδαστές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται Υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu